ΚΥΠΡΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε διαμέρισμα- Επτά συλλήψεις

ΚΥΠΡΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε διαμέρισμα- Επτά συλλήψεις

Επτά πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου  για παράνομη παραμονή στο έδαφος της ΚΔ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο να διαμένουν παράνομα τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες όλοι τους από την Γεωργία. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου, δύο εξ αυτών εισήλθαν στο έδαφος της ΚΔ μέσω κατεχομένων και επίσης για ένα πρόσωπο διαπιστώθηκε ότι είχε απελαθεί στο παρελθόν. 

Τα επτά πρόσωπα μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πάφου και τροχιοδρομούνται οι διαδικασίες απέλασης τους. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.