ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 58χρονου - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 58χρονου - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

Όπως αποσαφηνίζουν οι πρώτες ενδείξεις για τον νεκρό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/03) αναίσθητος στο κρεβάτι, πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 58χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι υπήρχε τραγική κατάληξη και στην σύζυγο του, αφού όταν τον εντόπισε η ίδια υπέστη σοκ και λιποθύμησε, λόγω του χαμού του συζύγου της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και υποβάλλεται σε σχετικές εξετάσεις, χωρίς να διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο η ζωή της.  

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζεύγος εκείνες τις ώρες βρισκόταν μόνο στο εξοχικό του, σε επαρχία της Λάρνακας. 

Γ.Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE