ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 58χρονου - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 58χρονου - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

Όπως αποσαφηνίζουν οι πρώτες ενδείξεις για τον νεκρό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/03) αναίσθητος στο κρεβάτι, πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 58χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι υπήρχε τραγική κατάληξη και στην σύζυγο του, αφού όταν τον εντόπισε η ίδια υπέστη σοκ και λιποθύμησε, λόγω του χαμού του συζύγου της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και υποβάλλεται σε σχετικές εξετάσεις, χωρίς να διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο η ζωή της.  

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζεύγος εκείνες τις ώρες βρισκόταν μόνο στο εξοχικό του, σε επαρχία της Λάρνακας. 

Γ.Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE