ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 58χρονου - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 58χρονου - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

Όπως αποσαφηνίζουν οι πρώτες ενδείξεις για τον νεκρό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/03) αναίσθητος στο κρεβάτι, πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 58χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι υπήρχε τραγική κατάληξη και στην σύζυγο του, αφού όταν τον εντόπισε η ίδια υπέστη σοκ και λιποθύμησε, λόγω του χαμού του συζύγου της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και υποβάλλεται σε σχετικές εξετάσεις, χωρίς να διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο η ζωή της.  

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζεύγος εκείνες τις ώρες βρισκόταν μόνο στο εξοχικό του, σε επαρχία της Λάρνακας. 

Γ.Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE