ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 58χρονου - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 58χρονου - Στο νοσοκομείο η σύζυγος του

Όπως αποσαφηνίζουν οι πρώτες ενδείξεις για τον νεκρό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/03) αναίσθητος στο κρεβάτι, πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 58χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι υπήρχε τραγική κατάληξη και στην σύζυγο του, αφού όταν τον εντόπισε η ίδια υπέστη σοκ και λιποθύμησε, λόγω του χαμού του συζύγου της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και υποβάλλεται σε σχετικές εξετάσεις, χωρίς να διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο η ζωή της.  

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζεύγος εκείνες τις ώρες βρισκόταν μόνο στο εξοχικό του, σε επαρχία της Λάρνακας. 

Γ.Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE