Σενάριο με ένοπλη ληστεία και απαγωγή στην Κεντρική Τράπεζα - Όσα πρέπει να γνωρίζει το κοινό για την άσκηση της Αστυνομίας Κύπρου

Σενάριο με ένοπλη ληστεία και απαγωγή στην Κεντρική Τράπεζα - Όσα πρέπει να γνωρίζει το κοινό για την άσκηση της Αστυνομίας Κύπρου

Πληροφορείται το κοινό ότι, την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου, 2019, στις 9π.μ. θα διεξαχθεί άσκηση της Αστυνομίας Κύπρου με την ονομασία «ΕΡΜΕΙΑΣ 2019» στη Λευκωσία.


Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Κεντρικής Τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Τζών Κένεντυ 80, στη Λευκωσία και σε αυτή θα λάβουν μέρος μέλη της ΑΔΕ Λευκωσίας και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ). 

Το σενάριο της άσκησης μεταξύ άλλων αφορά σε ένοπλο επεισόδιο ληστείας και απαγωγής και κατά τη διάρκεια της, θα υπάρξει κινητοποίηση των αστυνομικών οχημάτων. 

Ενόψει των πιο πάνω επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας από το κοινό αφού όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο της άσκησης.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE