ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε νυχτερινό κέντρο- Συνελήφθησαν 29χρονος και 40χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε νυχτερινό κέντρο- Συνελήφθησαν 29χρονος και 40χρονος

Συνελήφθησαν χθες Δευτέρα (11/3) βράδυ βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 29 και 40 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες φέρονται τις πρώτες πρωινές ώρες χθες 11/3/2019, να μετέβησαν σε νυκτερινό κέντρο της Λεμεσού όπου, με τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν, εισήλθαν στον προθάλαμο του εν λόγω υποστατικού. Στη συνέχεια, ο 40χρονος φέρεται με τη χρήση μεταλλικής σωλήνας να προκάλεσε ζημιές σε γυάλινες προθήκες και εξοπλισμό του υποστατικού, ύψους €10,000 περίπου.

Ακολούθως, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τόσο ο 40χρονος όσο και ο 29χρονος επιτέθηκαν στους δύο ιδιοκτήτες του υποστατικού, κτυπώντας τους με τα χέρια τους και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το χώρο. Την ίδια ώρα κλάπηκε από το χώρο υποδοχής, το χρηματικό ποσό των €3,000 που αποτελούσε εισπράξεις του κέντρου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτοφραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE