ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε νυχτερινό κέντρο- Συνελήφθησαν 29χρονος και 40χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε νυχτερινό κέντρο- Συνελήφθησαν 29χρονος και 40χρονος

Συνελήφθησαν χθες Δευτέρα (11/3) βράδυ βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 29 και 40 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες φέρονται τις πρώτες πρωινές ώρες χθες 11/3/2019, να μετέβησαν σε νυκτερινό κέντρο της Λεμεσού όπου, με τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν, εισήλθαν στον προθάλαμο του εν λόγω υποστατικού. Στη συνέχεια, ο 40χρονος φέρεται με τη χρήση μεταλλικής σωλήνας να προκάλεσε ζημιές σε γυάλινες προθήκες και εξοπλισμό του υποστατικού, ύψους €10,000 περίπου.

Ακολούθως, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τόσο ο 40χρονος όσο και ο 29χρονος επιτέθηκαν στους δύο ιδιοκτήτες του υποστατικού, κτυπώντας τους με τα χέρια τους και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το χώρο. Την ίδια ώρα κλάπηκε από το χώρο υποδοχής, το χρηματικό ποσό των €3,000 που αποτελούσε εισπράξεις του κέντρου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτοφραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE