ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγοί προσοχή - Πυκνή ομίχλη «σκεπάζει» τους δρόμους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγοί προσοχή -  Πυκνή ομίχλη «σκεπάζει» τους δρόμους

Συστήνεται ιδιαίτερη προσχή στους δρόμους της Λευκωσίας μετά από το έντονο φαινόμενο ομίχλης.

Πυκνή ομίχλη «σκεπάζει» τους δρόμους της Λευκωσίας από τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03), με αποτέλεσμα να μειώνεται η ορατότητα στους οδηγούς οι οποίοι καλούνται να έχουν τα φώτα των οχημάτων τους ανοικτά, να κρατάνε τη σωστή απόσταση ασφαλείας μεταξύ των οχημάτων καθώς και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα. 

Όσον αφορά τον καιρό σήµερα, το πρωί θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις αλλά το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες νεφώσεις. Νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική οµίχλη και χαµηλή νέφωση, που σύντοµα θα διαλυθούν. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες νεφώσεις. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και οµίχλη, καθώς και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 µποφόρ και αργότερα τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top