ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ασυνήθηστο αλλά επικίνδυνο για τους οδηγούς τοπίο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ασυνήθηστο αλλά επικίνδυνο για τους οδηγούς τοπίο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε ένα μαγευτικό αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνο για τους οδηγού περιβάλλον, ξύπνησαν την Τρίτη (12/3) οι κάτοικοι της δυτικής Λευκωσίας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, πυκνή ομίχλη επικρατεί στην ατμόσφαιρα σε πολλές περιοχές της δυτικής Λευκωσίας, το πρωί της Τρίτης (12/3).

Εκτός της ρομαντικής προσέγγισης του φαινομένου, οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να διατηρούν χαμηλές ταχύτητες, αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE