ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ασυνήθηστο αλλά επικίνδυνο για τους οδηγούς τοπίο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ασυνήθηστο αλλά επικίνδυνο για τους οδηγούς τοπίο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε ένα μαγευτικό αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνο για τους οδηγού περιβάλλον, ξύπνησαν την Τρίτη (12/3) οι κάτοικοι της δυτικής Λευκωσίας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, πυκνή ομίχλη επικρατεί στην ατμόσφαιρα σε πολλές περιοχές της δυτικής Λευκωσίας, το πρωί της Τρίτης (12/3).

Εκτός της ρομαντικής προσέγγισης του φαινομένου, οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να διατηρούν χαμηλές ταχύτητες, αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.