ΠΑΦΟΣ: Τον εντόπισε η σύζυγος- Όταν έφθασε στο Νοσοκομείο ήταν ήδη αργά

ΠΑΦΟΣ: Τον εντόπισε η σύζυγος- Όταν έφθασε στο Νοσοκομείο ήταν ήδη αργά

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου το βράδυ της Δευτέρας (11/3), αλλά ήταν πλέον αργά, αφού οι ιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του.

Συγκεκριμένα, ο 73χρονος Βρετανός τουρίστας εντοπίστηκε από τη γυναίκα του σε τουριστικό κατάλυμα στην Πάφο χωρίς τις αισθήσεις του, το βράδυ της Δευτέρας (11/3), αναφέρει ρεπορτάζ του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ.

Ο άτυχος 73χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE