ΚΥΠΡΟΣ: Θλίψη με τον χαμό της Μαρίας Στεφάνου στην Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Θλίψη με τον χαμό της Μαρίας Στεφάνου στην Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο θάνατος του μέλους της Αστυνομίας, Μαρίας Στεφάνου βύθισε ξανά στο πένθος την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου πενθεί ξανά λόγω του άδικου χαμού της Αστ.2211 Μαρίας Στεφάνου, που υπηρετούσε στον Ειδικό Ουλαμό Φρουράς, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας. 

Η Μαρία Στεφάνου, ηλικίας 53 ετών, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββάτο 9 Μαρτίου, 2019 και η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου, 2019 και ώρα 3μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Αγλαντζιά. 

Προσελήφθη στις Τάξεις της Αστυνομίας στις 9 Οκτωβρίου, 2000 και υπηρετούσε με ευσυνειδησία, ζήλο και αφοσίωση στο καθήκον.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE