ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξήγηση του Διευθ. Μετ. Υπηρεσίας για την ομίχλη- Αύριο το ίδιο φαινόμενο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξήγηση του Διευθ. Μετ. Υπηρεσίας για την ομίχλη- Αύριο το ίδιο φαινόμενο

Πιθανό να ξυπνήσουμε και αύριο Τετάρτη (13/3), υπό το πέπλο ομίχλης, αφού μια σειρά καιρικών καταστάσεων ευνοεί το φαινόμενο.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας Κύπρου, Δρ Κλεάνθης Νικολαΐδης, εξήγησε ότι το φαινόμενο της πυκνής ομίχλης που ήταν ιδιαίτερα έντονο στην Λευκωσία το πρωί της Τρίτης (12/3), δημιουργήθηκε λόγω συνδυασμού, βορειοανατολικού ανέμου ο οποίος μετέφερε υγρασία, η οποία είχε συμπυκνωθεί λόγω πτώσης της θερμοκρασίας, από την Μεσαορία στην πρωτεύουσα.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας ανέφερε ότι και την Τετάρτη (13/3) πιθανό να υπάρχει ομίχλη, αφού οι προβλέψεις αναφέρουν ότι θα επικρατούν παρόμοιες συνθήκες με νότιους ανέμους.

Ο κ. Νικολαΐδης συμπλήρωσε ότι το φαινόμενο διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες, αφού στη συνέχεια η αύξηση της θερμοκρασίας και ο ήλιος εξατμίζουν την υγρασία.

Πάντως, ο Διευθυντής του Τμήματος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του φαινομένου, ιδιαίτερα οι οδηγοί που βρίσκονται στο οδικό δίκτυο τις πρωινές ώρες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top