ΕΛΛΑΔΑ

Προπονητής ο Καλαϊτζίδης, βοηθός ο «Ντόμπρα»

Προπονητής ο Καλαϊτζίδης, βοηθός ο «Ντόμπρα»

Πέντε νίκες σε έξι αγώνες στον πάγκο του Άρη Θεσσαλόνικης είναι ο απολογισμός του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και όμως από προπονητής της ομάδας έγινε βοηθός.

Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ξανά ο πρώην προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Καλαϊτζίδης ο οποίος είχε ρόλο τεχνικού διευθυντή και μετά από την ήττα στη Δράμα από την Δόξα, ανέλαβε «δράση». Όπως έχει ήδη αναφερθεί βρισκόταν ένα βήμα από την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία χωρίς αυτό να σημαίνει αποχώρηση του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Έτσι, το μεσημέρι οι ιθύνοντες της ομάδας εξέδωσαν την σχετική ανακοίνωση με την οποία επισφραγίζονται τα ανωτέρω.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Ύστερα από τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗ αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής: Χρέη προπονητή στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με συνεργάτη του τον κ. Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Επίσης τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ αναλαμβάνει ο κ. Ντίνος Κούης, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην Ιστορία του Συλλόγου μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top