Η επιστροφή του Κίλιαν

Η επιστροφή του Κίλιαν

Είχε ξεχάσει τον Κίλιαν Σέρινταν ο Τόρστεν Φινκ με τον τρόπο που λειτούργησε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Γερμανός τεχνικός ούτε σαν αλλαγή δεν χρησιμοποίησε τον Ιρλανδό στους αγώνες πρωταθλήματος από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του ΑΠΟΕΛ και για αυτό το λόγο δέχεται έντονη κριτική από τον Τύπο και από τον κόσμο. Αξιολογώντας καλύτερα τα δεδομένα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να δώσει την ευκαιρία στον Ιρλανδό επιθετικό να αγωνιστεί.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα με την Ανόρθωση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου και είναι στα πόδια του να δείξει στον προπονητή του ότι αξίζει καλύτερης μεταχείρισης. Ο Σέρινταν μπορεί να δώσει διαφορετικά πράγματα στην ομάδα και όλοι προσδοκούν ότι με την παρουσία του θα βοηθήσει στην προσπάθεια ανάκαμψης.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας σε βάρος βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό για κατ’ ισχυρισμό ξυλοδαρμό, με την Αστυνομία να προχωρεί σήμερα στη διαβίβαση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE