ΔΙΕΘΝΗ

Συγκλονιστικό! Η ιστορία του Λορένζο που δεν είναι πια ανάμεσα μας (Video)

Συγκλονιστικό! Η ιστορία του Λορένζο που δεν είναι πια ανάμεσα μας (Video)

Στα 41 του χρόνια έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή ο Λορένζο Σόνμπαρτ, φίλαθλος της Κλαμπ Μπριζ, η συγκλονιστική ιστορία του οποίου έχει ξεπεράσει τα βελγικά σύνορα και συγκινεί φιλάθλους και όχι μόνον σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ήταν μια δική του επιλογή μιας και έκρινε ότι δεν αντέχει άλλο να κρατιέται στη ζωή με καθημερινή μάχη με την επάρατη νόσο και αποχώρισε από τον μάταιο αυτό κόσμο μέσω ευθανασίας.

Έχοντας πάρει την τρομερή αυτή απόφαση πριν από αρκετό καιρό έκρινε προηγούμενα σκόπιμο όμως να  αναβάλει για λίγα 24ωρα την διαδικασία αυτή για εκούσια  εγκατάλειψη των εγκοσμίων για να μπορέσει να κάνει ένα τα ύστατο όνειρο ζωής πραγματικότητα. Να παρακολουθήσει από κοντά για τελευταία φορά έναν αγώνα της  λατρεμένης του ομάδας.

Συνοδευόμενος από τη λατρεμένη του 7χρονη κορούλα Ντίνα, ο  41χρονος περπάτησε στον αγωνιστικό χώρο του «Γιαν Μπρέιντελ» πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με την Μουσκρόν και αποθεώθηκε από τους περίπου 20.000 θεατές.

«You'll never walk alone, Lorre»  ήταν το μήνυμα σ’ ένα τεράστιο πανό που είχαν ετοιμάσει οι φίλοι της  γηπεδούχου.  «Η τελευταία μου επιθυμία έγινε πραγματικότητα. Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Θα πανηγυρίζω για την ομάδα μου από τον παράδεισο»  ήταν τα λόγια του Σόνμπαρτ που έπειτα από 37 χειρουργικές επεμβάσεις, αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να  συναντήσει πρόωρα τον θάνατο προκειμένου να ηρεμήσει ο ίδιος και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Λορένζο δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας όμως η ιστορία του συγκλόνισε όλο τον κόσμο.

 «Δεν υπάρχουν λόγια για τη χθεσινή συνάντηση με τον Λορέντζο. Οι σκέψεις μας σε εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα», έγραψε ο τερματοφύλακας της Μπριζ Μάθιου Ράιαν που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία μαζί με τον πλέον εκλιπόντα φίλαθλο που είδε με τεράστια χαρά την ομάδα του να κερδίζει 3-0 την Μουσκρόν και να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top