ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κινείται νομικά εναντίον πολιτικών το ΕΛΑΜ – «Δεν ήμουν στην φρουρά του Μιχαλολιάκου» -VIDEO

Κινείται νομικά εναντίον πολιτικών το ΕΛΑΜ – «Δεν ήμουν στην φρουρά του Μιχαλολιάκου»  -VIDEO

Απαντήσεις σε όσα του καταλογίζονται και στο κόμμα του, έδωσε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου.

Επιμέλεια: Μιχάλης Μενελάου

Καλεσμένος στη μεσημβρινή εκπομπή της τηλεόρασης του «Omega» ήταν την Τρίτη 19/03 ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος ανέφερε πως τα όσα καταλογίζονται στα στελέχη και κατ’ επέκταση στο κόμμα του, είναι «πολιτικές σκοπιμότητες» που γίνονται ενόψει των Ευρωεκλογών, καθώς όπως είπε ο κύριος Χρίστου, κόμματα θορυβήθηκαν από την άνοδο του ΕΛΑΜ.

Παράλληλα ο κύριος Χρίσου, ανέφερε πως επειδή αυτό το διάστημα είναι στην επικαιρότητα το σκάνδαλο του Συνεργατισμού, κάποιοι έχουν αναλάβει «εργολαβικά» να το καλύψει.

O Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, αναφέρθηκε και στο πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, όπου εμπλέκεται η ΕΔΕΚ καθώς ήθελε τροποποίηση του νόμου για να μπορεί να συμμετάσχει και αυτή με τη σειρά της στα Συνεργατικά.

Το να κατηγορούν το ΕΛΑΜ για φυγοστρατία είναι «πολιτική αλητεία», ανέφερε ο κύριος Χρίστου, ενώ είπε πως «προσπάθησαν να πλήξουν προσωπικά εμένα και το ΕΛΑΜ με το θέμα της φυγοστρατίας».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου τη Δευτέρα 18/03 στη Βουλή, ο κύριος Χρίστου είπε πως ο κύριος Σιζόπουλος είπε δημόσια ψέματα καθώς πρώτα έγινε η ανακοίνωση της ΕΔΕΚ για το ΕΛΑΜ και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε από συγκεκριμένη εφημερίδα, ενώ ο κύριος Σιζόπουλος ανέφερε το αντίθετο.

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, επανέλαβε πως υποβλήθηκε σε δυο μεταμοσχεύσεις, ενώ υπάρχουν ιατρικές εκθέσεις γιατρών και η έκθεση του Υπουργείου Άμυνας, που επιβεβαιώνουν την αδυναμία του να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

Αναφερόμενος στα επόμενα βήματα της αντιπαράθεσης ο κύριος Χρίστου είπε πως: «Έχουμε κινήσει νομικές διαδικασίες και θα τους καλέσουμε σε δημόσια απολογία». Ενώ ανέφερε πως πέραν του κυρίου Σιζόπουλου και της κυρίας Θεοχάρους, κινούνται νομικά εναντίον και άλλων πολιτικών προσώπων.

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα, πως γίνεται να μην εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ενώ στη συνέχει να βρίσκεται στην προσωπική φρουρά του Μιχαλολιάκου, ο κύριος Χρίστου απάντησε πως «Δεν ήμουν στην φρουρά του Μιχαλολιάκου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στην Ελλάδα άνηκα στην Χρυσή Αυγή ως πολιτικό στέλεχος».

Ο παρουσιαστής όμως της εκπομπής, έκανε λόγο για παλαιότερο απόσπασμα δηλώσεων του κυρίου Κασιδιάρη, ο οποίος έλεγε πως ο Χρίστος Χρίστου ήταν «στην ομάδα του Αρχηγού» την λεγόμενη «ομάδα με τα κόκκινα τζόκεϋ», απόσπασμα το οποίο και «έπαιξε» στην εκπομπή.

Ο κύριος Χρίστου «απάντησε» πως όσοι υιοθετούν τα όσα λέει ο κύριος Κασιδιάρης, πρέπει να υιοθετήσουν και τα υπόλοιπα που λέει ο κύριος Κασιδιάρης.

Όσον αφορά παλαιά δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για προσπάθειες του κυρίου Χρίστου να εξασφαλίσει άδειες οπλοκατοχής, ο κύριος Χρίστου απάντησε πως επρόκειτο για δυο άδειες οπλοκατοχής που τελικά δεν πήραν ποτέ.

Μια που θα άνησε στον βουλευτή του κόμματος, Λίνο Παπαγιάννη «ο οποίος πριν 2 χρόνια δέχθηκε προσωπική επίθεση», όπως είπε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και η δεύτερη που θα δινόταν θα ήταν άτομο της προσωπικής ασφάλειας του κυρίου Χρίστου που εκπαιδεύτηκε στην Αμερική.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top