Τα μέτρα ασφαλείας επικαλέστηκε ο Ακιντζί για μη παρουσία στον ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πύλα

Τα μέτρα ασφαλείας επικαλέστηκε ο Ακιντζί για μη παρουσία στον ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πύλα

Τα μέτρα ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών επικαλέστηκε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί για να δικαιολογήσει τη μη παρουσία του στο σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πύλα μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Magusa.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογραφική διάσκεψη, τα Ηνωμένα Έθνη δεν πήραν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και σημείωσε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε γήπεδο στις ελεύθερες περιοχές.

Ο Ακιντζί είπε ότι παρίσταται σε εκδηλώσεις στις ελεύθερες περιοχές εάν θα υπάρξει ανάλογη εκδήλωση και στα κατεχόμενα.

Αναφέρθηκε, επίσης, σε ευαισθησίες όσον αφορά την ισότητα των Τουρκοκυπρίων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE