Kατεχόμενη Λευκωσία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας- «Έσβησε» μετά από 10 μέρες

 Kατεχόμενη Λευκωσία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας- «Έσβησε» μετά από 10 μέρες

Έχασε τη μάχη για ζωή, 10 μέρες μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας  Μουσταφά Εβλιγά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο στις 11 Μαρτίου ο άτυχος 50χρονος, ενώ επιθεωρούσε εργασίες σε υπό ανέγερση οικοδομή που εκτελούσε η εταιρία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου στις 11:20 της Πέμπτης 21/3 άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του προβάλλεται από όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά μέσα των κατεχομένων καθώς ο άτυχος 50χρονος ήταν γνωστός εργολάβος και επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.