Kατεχόμενη Λευκωσία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας- «Έσβησε» μετά από 10 μέρες

 Kατεχόμενη Λευκωσία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας- «Έσβησε» μετά από 10 μέρες

Έχασε τη μάχη για ζωή, 10 μέρες μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας  Μουσταφά Εβλιγά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο στις 11 Μαρτίου ο άτυχος 50χρονος, ενώ επιθεωρούσε εργασίες σε υπό ανέγερση οικοδομή που εκτελούσε η εταιρία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου στις 11:20 της Πέμπτης 21/3 άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του προβάλλεται από όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά μέσα των κατεχομένων καθώς ο άτυχος 50χρονος ήταν γνωστός εργολάβος και επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE