Kατεχόμενη Λευκωσία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας- «Έσβησε» μετά από 10 μέρες

 Kατεχόμενη Λευκωσία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας- «Έσβησε» μετά από 10 μέρες

Έχασε τη μάχη για ζωή, 10 μέρες μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας  Μουσταφά Εβλιγά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο στις 11 Μαρτίου ο άτυχος 50χρονος, ενώ επιθεωρούσε εργασίες σε υπό ανέγερση οικοδομή που εκτελούσε η εταιρία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου στις 11:20 της Πέμπτης 21/3 άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του προβάλλεται από όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά μέσα των κατεχομένων καθώς ο άτυχος 50χρονος ήταν γνωστός εργολάβος και επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE