Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κατεχόμενη Λευκωσία: «Έσπασε» στο ξύλο τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου- Δεν την αναγνώρισε ο πατέρας της στο Νοσοκομείο
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο στις 11 Μαρτίου ο άτυχος 50χρονος, ενώ επιθεωρούσε εργασίες σε υπό ανέγερση οικοδομή που εκτελούσε η εταιρία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων.
Αμέσως μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου στις 11:20 της Πέμπτης 21/3 άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του προβάλλεται από όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά μέσα των κατεχομένων καθώς ο άτυχος 50χρονος ήταν γνωστός εργολάβος και επιχειρηματίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




