Ζητούν €2.000.000 ως αποζημιώσεις για το Άστρασολ στα Λατσιά

Ζητούν €2.000.000 ως αποζημιώσεις για το Άστρασολ στα Λατσιά

Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η εκδίκαση αγωγών που καταχώρησαν οι ενάγοντες στην υπόθεση του εργοστασίου Αστρασόλ, διεκδικώντας αποζημιώσεις.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ο δικηγόρος εναγόντων στην υπόθεση Λουκής Λουκαϊδης προέβη στην τελική του αγόρευση για τρεις αγωγές με τις οποίες διεκδικούνται αποζημιώσεις για οχληρία και πρόκληση καρκίνου.

Στην αγόρευση, ο κ. Λουκαϊδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «μιλούμε για οχληρία του χειρίστου είδους που διήρκεσε από την έναρξη της λειτουργίας του Εργοστασίου το 1976 μέχρι και τον τερματισμό του».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE