Ζητούν €2.000.000 ως αποζημιώσεις για το Άστρασολ στα Λατσιά

Ζητούν €2.000.000 ως αποζημιώσεις για το Άστρασολ στα Λατσιά

Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η εκδίκαση αγωγών που καταχώρησαν οι ενάγοντες στην υπόθεση του εργοστασίου Αστρασόλ, διεκδικώντας αποζημιώσεις.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ο δικηγόρος εναγόντων στην υπόθεση Λουκής Λουκαϊδης προέβη στην τελική του αγόρευση για τρεις αγωγές με τις οποίες διεκδικούνται αποζημιώσεις για οχληρία και πρόκληση καρκίνου.

Στην αγόρευση, ο κ. Λουκαϊδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «μιλούμε για οχληρία του χειρίστου είδους που διήρκεσε από την έναρξη της λειτουργίας του Εργοστασίου το 1976 μέχρι και τον τερματισμό του».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE