Περιμένει ΕΙΣΠΡΑΞΗ η Λα Κορούνια για Ουζόχο!

Περιμένει ΕΙΣΠΡΑΞΗ η Λα Κορούνια για Ουζόχο!

Τις τελευταίες δυο μέρες, υπάρχουν πληροφορίες, ότι η διοίκηση προχωρεί τις διαδικασίες για την έκδοση δελτίου υγείας του Ουζόχο (ο Νιγηριανός κίπερ βρίσκεται εκτός Κύπρου, για υποχρεώσεις με την εθνική), για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα τελευταία 7 ματς της χρονιάς. 

Μια λεπτομέρεια που αφορά τον Ουζόχο, είναι ότι στη συμφωνία που έγινε τέλος του Γενάρη με την Ντε Πορτίβο Λα Κορούνια, υπάρχει όρος ότι αν δεν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών μέχρι τον Μάιο, τότε θα της καταβληθεί ποσό 20 χιλιάδων ευρώ ως αποζημίωση.

Πληροφορίες λένε, ότι και να αγωνιστεί σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια ο Νιγηριανός κίπερ, δεν θα καλυφθεί ο αριθμός των αγώνων που προνοεί ο ειδικός όρος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE