LIFESTYLE

Μοντέλο: Η 22χρονη Τερέζα που πιάστηκε με 8,5 κιλά ηρωϊνης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοντέλο: Η 22χρονη Τερέζα που πιάστηκε με 8,5 κιλά ηρωϊνης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόκειται για το νεαρό μοντέλο το οποίο πιάστηκε να έχει στις αποσκευές της μεγάλη ποσότητα ηρωίνης με αποτέλεσμα να καταλήξει στις φυλακές του Πακιστάν. 

Ο λόγος για το μοντέλο από την Τσεχία,Tereza Hluskova, 22 ετών η οποία πιάστηκε με 8.5 κιλά ηρωίνης τα οποία βρίσκονταν στις αποσκευές της.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η ηρωίνη ανακαλύφθηκε μέσα σε αγάλματα στις αποσκευές της, καθώς ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση από τη Λαχόρη στο Ντουμπάι με τελικό προορισμό το Δουβλίνο.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε επισκεφθεί το Πακιστάν για μια φωτογράφηση και ότι δεν ήξερε ότι υπήρχαν ναρκωτικά στη βαλίτσα της.

«Μου είπαν ότι ήταν δώρα. Δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι μέσα σε αυτά», είχε δηλώσει στον τελωνειακό υπάλληλο που εντόπισε τα ναρκωτικά στις βαλίτσες της.

Η ανακοίνωση της ποινής της από δικαστήριο του Πακιστάν είναι να εκτίσει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και οκτώ μηνών σε πακιστανική φυλακή.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top