ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΕΚΤΑΚΤΟ: Τροχαίο ατύχημα και χειροπέδες στους δύο ύποπτους για εμπρησμό στα δύο οχήματα - Καταζητείται και τρίτο πρόσωπο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΕΚΤΑΚΤΟ: Τροχαίο ατύχημα και χειροπέδες στους δύο ύποπτους για εμπρησμό στα δύο οχήματα - Καταζητείται και τρίτο πρόσωπο

Μετά τον εμπρησμό στα δύο οχήματα στο Τσέρι τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/03), οι δύο ύποπτοι είχαν τροχαίο ατύχημα σε κοντινή απόσταση από το σημείο.  

Της Γεωργίας Παππούτα  

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, δύο άτομα από την Συρία συνελήφθησαν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχαν στην περιοχή των Χαλεπιανών 

Οι δύο Σύριοι είναι ύποπτοι για εμπρησμό στα δύο οχήματα εξω από την οικία του ιδιοκτήτη, στον οποίο ανήκουν. Μετά από έρευνες της Αστυνομίας στο σημείο διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα, ενώ το τροχαίο ατύχημα των δύο υπόπτων σε κοντινή απόσταση, βοήθησε τις Αρχές στον ετνοπισμό και ακολούθως την σύλληψη τους. 

Οι δύο ύποπτοι αναμένεται εντός της ημέρας, να οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για αίτημα προσωποκράτησης τους, ενώ καταζητείται και τρίτο άτομο. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου κατέσβησε τη φωτιά, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από μέλη της Αστυνομίας για να διενεργηθούν οι απαιτούμενες εξετάσεις.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top