ΚΥΠΡΟΣ: Οι εταιρείες που «εκμεταλλεύτηκαν» το κλείσιμο της Cobalt και αναπτύχθηκαν - ΠΙΝΑΚΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Οι εταιρείες που «εκμεταλλεύτηκαν» το κλείσιμο της Cobalt και αναπτύχθηκαν - ΠΙΝΑΚΕΣ

Η ιστοσελίδα «Αnna.Aero» αναλύει την αεροπορική βιομηχανία της Κύπρου μετά το κλείσιμο της Cobalt παρουσιάζοντας παράλληλα το Top15 των κορυφαίων αερομεταφορέων του νησιού.

Ως ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζει - εξειδικευμένη ιστοσελίδα σχετική με τις αερογραμμές –  την αεροπορική βιομηχανία της Κύπρου τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά το κλείσιμο της Cobalt το 2018.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, αν και το κλείσιμο της Cobalt θεωρήθηκε μεγάλο πλήγμα για τις αερομεταφορές της Κύπρου, εντούτοις, η επιβατική κίνηση όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε κατά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο κατά 7,6% σε σχέση με τους ίδιους μήνες της προηγούμενης χρονιάς, με τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου να «προσγειώνουν» 834,667 επιβάτες τους πρώτους δύο μήνες του 2019. 

 

Αύξηση η οποία ήταν αποτέλεσμα της θετικής «εκμετάλλευσης» του κενού που άφησε η Cobalt από άλλες αεροπορικές εταιρείες, που κάποιες από αυτές είδαν διψήφιους αριθμούς στην ανάπτυξη τους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE