ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 36χρονο φερόμενο τοκογλύφο- Δεν είχαν τα λεφτά και τους επιτέθηκε- Έφτασε 40.000 το χρέος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 36χρονο φερόμενο τοκογλύφο- Δεν είχαν τα λεφτά και τους επιτέθηκε- Έφτασε 40.000 το χρέος

Στη σύλληψη 36χρονου προέβη το Σάββατο 23/3 η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση τοκογλυφίας, αισχροκέρδειας, εκβίασης, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε την Παρασκευή 22/3 στην Αστυνομία από 35χρονη και 38χρονο, ο 36χρονος τους ζητούσε συνεχώς χρήματα για προηγούμενο οφειλόμενο ποσό ύψους 3.500 ευρώ που τους είχε δώσει. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, ο 36χρονος τους ζητούσε να του επιστρέψουν το ποσό των 40.000 ευρώ με την πάροδο ενός χρόνου, ενώ αυτοί μέχρι στιγμής του έδωσαν 24.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν την Παρασκευή 22/3  ο 36χρονος επιτέθηκε στον 38χρονο κτυπώντας τον με τα χέρια σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ έριξε εναντίον των δύο παραπονούμενων καρέκλες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Εναντίον του 36χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE