ΚΟΣΜΟΣ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΝΤΙΣΝΕΪΛΑΝΤ: Πανικοβλήθηκε ο κόσμος και περιορίστηκε – Λόγος για πρόβλημα σε κυλιόμενη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΝΤΙΣΝΕΪΛΑΝΤ: Πανικοβλήθηκε ο κόσμος και περιορίστηκε – Λόγος για πρόβλημα σε κυλιόμενη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, κάνουν λόγο πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και υποστηρίζονται από οπτικό υλικό, video και φωτογραφίες.

Μαρτυρικό υλικό που δημοσιεύτηκε γύρω στις 23:00 (23/03) στην ηλεκτρονική έκδοση της αγγλικής Daily Mirror, παρουσιάζει κόσμο να τρέχει κραυγάζοντας τρομοκρατημένος.

Επιπλέον, σύμφωνα με φωτογραφίες, άνθρωποι που βρίσκονται σε καφετέριες και εστιατόρια εντός της Ντίσνεϊλαντ, έχουν λάβει οδηγίες να περιοριστούν εκεί και να μην κυκλοφορήσουν στους εξωτερικούς χώρους.

Γαλλική ιστοσελίδα (Actu17), πάντως, μεταδίδει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το κακό ξεκίνησε από μηχανικό λάθος σε κυλιόμενη σκάλα που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί συνωστισμός που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό ανθρώπων.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομία ενώ άλλος σημείωσε: «Προκλήθηκε πανικός. Πολλοί άνθρωποι έκλαιγαν.

Πραγματικά διερωτόμαστε τι συνέβη» Άλλος μάρτυρας που βρίσκεται στο χώρο περιέγραψε την ατμόσφαιρα αναφέροντας: «Υπήρχε φόβος και κλάματα». Γίνεται ακόμη λόγος για θορύβους που ακούστηκαν πριν ξεσπάσει πανικός. Θορύβους που περιγράφηκαν σαν πυροτεχνήματα.

Αίθουσα Σύνταξης ThemaOnline

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top