Λετυμπιώτης: Αμετάθετος ο στόχος για σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης
Ο στόχος της Λευκωσίας για σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης παραμένει αμετάθετος, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 18:00 όταν λήφθηκε πληροφορία ότι σε ιδιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε ανήλικος ηλικίας 15 ετών, ο οποίος έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο.
Φαίνεται ότι ο 15χρονος ενώ βρισκόταν στην αυλή της οικίας του, υπό συνθήκες που διερευνώνται είχε στην κατοχή του το όπλο (φλοπέρ) του πατέρα του όταν σε κάποια στιγμή το όπλο έπεσε στο έδαφος και εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον καρπό του δεξιού και στην δεξιά κοιλιακή χώρα.
Ο ανήλικος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία με την κατάσταση της υγεία τους να είναι εκτός κινδύνου.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Μόρφου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




