ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λουκέτο σε πασίγνωστη επιχείρηση- Οριστικό τέλος μετά από 20 χρόνια λειτουργίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λουκέτο σε πασίγνωστη επιχείρηση- Οριστικό τέλος μετά από 20 χρόνια λειτουργίας

Άλλη μια ιστορική επιχείρηση της Λεμεσού αναμένεται να «κατεβάσει ρολά» τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας πρόκειται για το πολυκατάστημα ELLINAS DIY που μετά από 20 χρόνια λειτουργίας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στην περιοχή Ύψωνα αναμένεται να κλείσει οριστικά.

Όπως πληροφορούμαστε ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία του πολυκαταστήματος και να το νοικιάσει πλέον, κάτι αντίστοιχο που έγινε και με το κτήριο του ELLINAS DIY και στη Λευκωσία όπου εκεί στεγάζεται τώρα το πολυκατάστημα ΗΟΜΕΜΑΤΕ.

Αναφορικά με το κτήριο στον Ύψωνα μετά το οριστικό κλείσιμο αναμένεται να «ζωντανέψει» ξανά, αφού εκεί θα κάνει το άνοιγμα της στη Λεμεσό το πολυκατάστημα ΚLEIMA που λειτουργεί με επιτυχία στη Λάρνακα.

Τις τελευταίες αυτές μέρες η επιχείρηση του ELLINAS DIY προχωρεί σε τελική εκκαθάριση του στοκ με μεγάλες προσφορές σε όλα τα προϊόντα της, ενώ αναμένεται μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου 2019 να επαναλειτουργήσει με την νέα επωνυμία.

Όπως διαβάζουμε και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης η εταιρία ΕΛΛΗΝΑΣ DIY ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στη Λεμεσό, το 1998, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας φιλοσοφίας «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do It Yourself) στην πόλη. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που πρόσφερε στο χώρο του DIY έδωσαν την ευκαιρία σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες να βρουν πολλαπλές λύσεις σε είδη και εργαλεία για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τον κήπο κ.α.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top