Συνελήφθη 34χρονος με 13 κιλά ουσιών – Ετοιμαζόταν να τα «ρίξει» στην αγορά

Συνελήφθη 34χρονος με 13 κιλά ουσιών – Ετοιμαζόταν να τα «ρίξει» στην αγορά

Ένας 34χρονος Αλβανός συνελήφθη, στο Μοσχάτο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 13 κιλά κοκαΐνης, τα οποία ετοιμαζόταν να «ρίξει» στην αγορά ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς έχει συνεργασία με κυκλώματα ναρκωτικών στη Λατινική Αμερική.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που είχαν πληροφορίες για τη δράση του 34χρονου τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του, καθώς και σε οικία στο Μοσχάτο, την οποία χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως χώρο αποθήκευσης ποσοτήτων ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 13 κιλά και 118 γραμμάρια κοκαΐνης, 510 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE