ΠΑΦΟΣ: Πήγε για μπάνιο και έπεσε πάνω σε 28 κιλά κάνναβης- Στο σημείο η ΥΚΑΝ

ΠΑΦΟΣ: Πήγε για μπάνιο και έπεσε πάνω σε 28 κιλά κάνναβης- Στο σημείο η ΥΚΑΝ

Ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 28 κιλών, εντόπισε το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) ο οποίος επισκέφθηκε παραλία στην Πέγεια.

Μιλώντας στο ThemaOnline o Εκπρόσωπο Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, ανέφερε ότι Ευρωπαίος πολίτης μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κατά την επίσκεψη του στην παραλία, εντόπισε νάιλον σακούλι στο οποίο υπήρχαν 120 συσκευασίες η οποίες όπως φαίνεται περιέχουν ρητίνη κάνναβης συνολικού βάρους 28 κιλών.

Ο πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο όπου και παρέλαβαν τα ναρκωτικά.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει η ΥΚΑΝ, δείχνουν ότι ποσότητα που εντοπίστηκε, φαίνεται να ήταν καιρό στη θάλασσα, γεγονός που καθιστά δύσκολες τις έρευνες.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.