ΠΑΦΟΣ: Πήγε για μπάνιο και έπεσε πάνω σε 28 κιλά κάνναβης- Στο σημείο η ΥΚΑΝ

ΠΑΦΟΣ: Πήγε για μπάνιο και έπεσε πάνω σε 28 κιλά κάνναβης- Στο σημείο η ΥΚΑΝ

Ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 28 κιλών, εντόπισε το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) ο οποίος επισκέφθηκε παραλία στην Πέγεια.

Μιλώντας στο ThemaOnline o Εκπρόσωπο Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, ανέφερε ότι Ευρωπαίος πολίτης μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κατά την επίσκεψη του στην παραλία, εντόπισε νάιλον σακούλι στο οποίο υπήρχαν 120 συσκευασίες η οποίες όπως φαίνεται περιέχουν ρητίνη κάνναβης συνολικού βάρους 28 κιλών.

Ο πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο όπου και παρέλαβαν τα ναρκωτικά.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει η ΥΚΑΝ, δείχνουν ότι ποσότητα που εντοπίστηκε, φαίνεται να ήταν καιρό στη θάλασσα, γεγονός που καθιστά δύσκολες τις έρευνες.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE