ΠΑΦΟΣ: Πήγε για μπάνιο και έπεσε πάνω σε 28 κιλά κάνναβης- Στο σημείο η ΥΚΑΝ

ΠΑΦΟΣ: Πήγε για μπάνιο και έπεσε πάνω σε 28 κιλά κάνναβης- Στο σημείο η ΥΚΑΝ

Ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 28 κιλών, εντόπισε το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) ο οποίος επισκέφθηκε παραλία στην Πέγεια.

Μιλώντας στο ThemaOnline o Εκπρόσωπο Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, ανέφερε ότι Ευρωπαίος πολίτης μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κατά την επίσκεψη του στην παραλία, εντόπισε νάιλον σακούλι στο οποίο υπήρχαν 120 συσκευασίες η οποίες όπως φαίνεται περιέχουν ρητίνη κάνναβης συνολικού βάρους 28 κιλών.

Ο πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο όπου και παρέλαβαν τα ναρκωτικά.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει η ΥΚΑΝ, δείχνουν ότι ποσότητα που εντοπίστηκε, φαίνεται να ήταν καιρό στη θάλασσα, γεγονός που καθιστά δύσκολες τις έρευνες.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE