ΠΑΦΟΣ: Πήγε για μπάνιο και έπεσε πάνω σε 28 κιλά κάνναβης- Στο σημείο η ΥΚΑΝ

ΠΑΦΟΣ: Πήγε για μπάνιο και έπεσε πάνω σε 28 κιλά κάνναβης- Στο σημείο η ΥΚΑΝ

Ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 28 κιλών, εντόπισε το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) ο οποίος επισκέφθηκε παραλία στην Πέγεια.

Μιλώντας στο ThemaOnline o Εκπρόσωπο Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, ανέφερε ότι Ευρωπαίος πολίτης μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κατά την επίσκεψη του στην παραλία, εντόπισε νάιλον σακούλι στο οποίο υπήρχαν 120 συσκευασίες η οποίες όπως φαίνεται περιέχουν ρητίνη κάνναβης συνολικού βάρους 28 κιλών.

Ο πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο όπου και παρέλαβαν τα ναρκωτικά.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει η ΥΚΑΝ, δείχνουν ότι ποσότητα που εντοπίστηκε, φαίνεται να ήταν καιρό στη θάλασσα, γεγονός που καθιστά δύσκολες τις έρευνες.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE