ΚΥΠΡΟΣ: 3,5 χρόνια στις Κεντρικές Φυλακές 26χρονος με 'πλούσιο' βιογραφικό

ΚΥΠΡΟΣ: 3,5 χρόνια στις Κεντρικές Φυλακές 26χρονος με 'πλούσιο' βιογραφικό

Έχοντας κριθεί ένοχος στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, 26χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη 28/3  στις Κεντρικές Φυλακές για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων που του επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το  Κακουργιοδικείο καταδίκασε τον 26χρονο σε ποινή φυλάκισης 3.5 ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, που διαπράχθηκε στις 7 Μαρτίου, 2017 στη Λεμεσό.
 
Επίσης, κρίθηκε ένοχος για υπόθεση διάρρηξης κτιρίου με σκοπό την κλοπή, που διαπράχθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2016, στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.