ΚΥΠΡΟΣ: 3,5 χρόνια στις Κεντρικές Φυλακές 26χρονος με 'πλούσιο' βιογραφικό

ΚΥΠΡΟΣ: 3,5 χρόνια στις Κεντρικές Φυλακές 26χρονος με 'πλούσιο' βιογραφικό

Έχοντας κριθεί ένοχος στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, 26χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη 28/3  στις Κεντρικές Φυλακές για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων που του επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το  Κακουργιοδικείο καταδίκασε τον 26χρονο σε ποινή φυλάκισης 3.5 ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, που διαπράχθηκε στις 7 Μαρτίου, 2017 στη Λεμεσό.
 
Επίσης, κρίθηκε ένοχος για υπόθεση διάρρηξης κτιρίου με σκοπό την κλοπή, που διαπράχθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2016, στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE