LIFESTYLE

Survivor: Απόφαση «βόμβα» για το Ελλάδα - Τουρκία

Survivor: Απόφαση «βόμβα»  για το Ελλάδα - Τουρκία

Η πτώση των ποσοστών τηλεθέασης στο Survivor σε σχέση με άλλες χρονιές, φαίνεται ότι προκαλεί αντιδράσεις και αλλαγές. Έτσι λοιπόν υπάρχει ξαφνική αλλαγή πλάνων του ριάλιτι επιβίωσης.

Δημοσίευμα του Peoplegreece, αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του ότι ελήφθη η απόφαση να αλλάξει εντελώς το περιεχόμενο του ριάλιτι, καταργώντας τη θεματική που θέλει ομάδα της Ελλάδας απέναντι σε άλλη της Τουρκίας και στα αγωνίσματα και στην επιβίωση.

Την Κυριακή (31/3) λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται να ανακοινώσει πως δεν θα υπάρχουν πλέον ελληνική και τουρκική ομάδα, αλλά οι ομάδες θα είναι ανάμεικτες και στα αγωνίσματα και στις παραλίες.

Έτσι λοιπόν αναμένεται ένας Έλληνας και ένας Τούρκος μέσα στην επόμενη εβδομάδα να επιλέξουν τους παίκτες των νέων ομάδων. Μετά από αυτή την αλλαγή, το Survivor θα προβάλλεται και κάθε Πέμπτη βράδυ, καθώς η παραγωγή πιστεύει πως θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top