Survivor: Απόφαση «βόμβα» για το Ελλάδα - Τουρκία

Survivor: Απόφαση «βόμβα»  για το Ελλάδα - Τουρκία

Η πτώση των ποσοστών τηλεθέασης στο Survivor σε σχέση με άλλες χρονιές, φαίνεται ότι προκαλεί αντιδράσεις και αλλαγές. Έτσι λοιπόν υπάρχει ξαφνική αλλαγή πλάνων του ριάλιτι επιβίωσης.

Δημοσίευμα του Peoplegreece, αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του ότι ελήφθη η απόφαση να αλλάξει εντελώς το περιεχόμενο του ριάλιτι, καταργώντας τη θεματική που θέλει ομάδα της Ελλάδας απέναντι σε άλλη της Τουρκίας και στα αγωνίσματα και στην επιβίωση.

Την Κυριακή (31/3) λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται να ανακοινώσει πως δεν θα υπάρχουν πλέον ελληνική και τουρκική ομάδα, αλλά οι ομάδες θα είναι ανάμεικτες και στα αγωνίσματα και στις παραλίες.

Έτσι λοιπόν αναμένεται ένας Έλληνας και ένας Τούρκος μέσα στην επόμενη εβδομάδα να επιλέξουν τους παίκτες των νέων ομάδων. Μετά από αυτή την αλλαγή, το Survivor θα προβάλλεται και κάθε Πέμπτη βράδυ, καθώς η παραγωγή πιστεύει πως θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE