ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο και σε αεροσκάφος

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο και σε αεροσκάφος

Σε κατάσταση συναγερμού οι Αρχές, αφού μετά τις πληροφορίες για ύποπτα αντικείμενα στα εμπορικά κέντρα Λεμεσού και Πάφου, έχουν δεχθεί ενημέρωση και για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε αεροσκάφος.

Σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου οι Αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό.

Μετά την Λεμεσό και Πάφο, σειρά είχε η Λάρνακα.

Αυτή τη φορά, η πληροφορία που έλαβαν οι Αρχές, αναφέρει ότι υπάρχει ύποπτο αντικείμενο σε αεροσκάφος στο Αεροδρόμιο.

Το αεροσκάφος εκκενώθηκε και διεξάγονται οι απαραίτητες εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι προηγουμένως, το απόγευμα της Κυριακής (31/3) οι Αρχές σε Πάφο και Λεμεσό έλαβαν πληροφορία για ύποπτα αντικείμενα στα εμπορικά τους κέντρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE