Ένα e-mail αναστάτωσε όλη την Κύπρο – Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η ενημέρωση για τα ύποπτα αντικείμενα

Ένα e-mail αναστάτωσε όλη την Κύπρο – Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η ενημέρωση για τα ύποπτα αντικείμενα

Ένα e-mail έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Το μήνυμα που στάλθηκε στις κυπριακές Αρχές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έκανε λόγο για ύπαρξη ύποπτων αντικειμένων στα εμπορικά κέντρα Πάφου και Λεμεσού, αλλά και σε αεροσκάφος που βρισκόταν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Τόσο τα εμπορικά κέντρα, όσο και το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Λάρνακας εκκενώθηκαν άμεσα και με ασφάλεια ώστε να διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες, για να διαπιστωθεί αν τελικά πρόκειται για κάποια κακόγουστη φάρσα.

Πάντως, σε κανένα από τα τρία σημεία που αναφέρονταν στο ηλεκτρονικό μήνυμα, δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο. Ωστόσο οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE