Σκοτώθηκε η 4η πλουσιότερη Ρωσίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σκοτώθηκε η 4η πλουσιότερη Ρωσίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η συνιδιοκτήτρια της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας S7 Νατάλια Φίλεβα σκοτώθηκε σήμερα, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, το αεροπλάνο Epic-LT της Φίλεβα συνετρίβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Έγκελσμπαχ της Φραγκφούρτης-αμ-Μάιν.

Μια υψηλόβαθμη πηγή της εταιρείας διευκρίνισε ότι στο αεροπλάνο επέβαινε επίσης ο πατέρας της όχι όμως και ο σύζυγός της, ο γενικός διευθυντής της S7, Βλαντισλάβ Φίλεβ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE