Σκοτώθηκε η 4η πλουσιότερη Ρωσίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σκοτώθηκε η 4η πλουσιότερη Ρωσίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η συνιδιοκτήτρια της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας S7 Νατάλια Φίλεβα σκοτώθηκε σήμερα, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, το αεροπλάνο Epic-LT της Φίλεβα συνετρίβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Έγκελσμπαχ της Φραγκφούρτης-αμ-Μάιν.

Μια υψηλόβαθμη πηγή της εταιρείας διευκρίνισε ότι στο αεροπλάνο επέβαινε επίσης ο πατέρας της όχι όμως και ο σύζυγός της, ο γενικός διευθυντής της S7, Βλαντισλάβ Φίλεβ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε καταγγελίες βίας, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ η Αννίτα Δημητρίου μετά την καταγγελία κατά βουλευτή στη Λεμεσό από γυναίκα για ξυλοδαρμό της.

BEST OF TOTHEMAONLINE