Σκοτώθηκε η 4η πλουσιότερη Ρωσίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σκοτώθηκε η 4η πλουσιότερη Ρωσίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η συνιδιοκτήτρια της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας S7 Νατάλια Φίλεβα σκοτώθηκε σήμερα, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, το αεροπλάνο Epic-LT της Φίλεβα συνετρίβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Έγκελσμπαχ της Φραγκφούρτης-αμ-Μάιν.

Μια υψηλόβαθμη πηγή της εταιρείας διευκρίνισε ότι στο αεροπλάνο επέβαινε επίσης ο πατέρας της όχι όμως και ο σύζυγός της, ο γενικός διευθυντής της S7, Βλαντισλάβ Φίλεβ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE