Έρογλου: Διορία για λύση του Κυπριακού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Έρογλου: Διορία για λύση του Κυπριακού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Αποφασισμένος να υπάρξει κατάληξη στο Κυπριακό τα επόμενα δύο χρόνια, δηλώνει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, λέγοντας παράλληλα πως αυτός είναι και ο λόγος που είναι υποψήφιος στις επερχόμενες «προεδρικές εκλογές» στο ψευδοκράτος.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δήλωσή του, ο κ. Έρογλου αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τότε η τ/κ πλευρά θα ζητήσει να τεθεί χρονοδιάγραμμα.

Σε δύο χρόνια θα καταστεί εμφανές κατά πόσο μια συμφωνία είναι εφικτή ή όχι, προσθέτει.

Αναφέρεται τέλος σε «ακραίες απαιτήσεις» της ε/κ πλευράς σε περιουσιακό, εδαφικό, διακυβέρνηση, ΕΕ και ασφάλεια και εγγυήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE