Έρογλου: Διορία για λύση του Κυπριακού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Έρογλου: Διορία για λύση του Κυπριακού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Αποφασισμένος να υπάρξει κατάληξη στο Κυπριακό τα επόμενα δύο χρόνια, δηλώνει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, λέγοντας παράλληλα πως αυτός είναι και ο λόγος που είναι υποψήφιος στις επερχόμενες «προεδρικές εκλογές» στο ψευδοκράτος.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δήλωσή του, ο κ. Έρογλου αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τότε η τ/κ πλευρά θα ζητήσει να τεθεί χρονοδιάγραμμα.

Σε δύο χρόνια θα καταστεί εμφανές κατά πόσο μια συμφωνία είναι εφικτή ή όχι, προσθέτει.

Αναφέρεται τέλος σε «ακραίες απαιτήσεις» της ε/κ πλευράς σε περιουσιακό, εδαφικό, διακυβέρνηση, ΕΕ και ασφάλεια και εγγυήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE