Έρογλου: Διορία για λύση του Κυπριακού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Έρογλου: Διορία για λύση του Κυπριακού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Αποφασισμένος να υπάρξει κατάληξη στο Κυπριακό τα επόμενα δύο χρόνια, δηλώνει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, λέγοντας παράλληλα πως αυτός είναι και ο λόγος που είναι υποψήφιος στις επερχόμενες «προεδρικές εκλογές» στο ψευδοκράτος.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δήλωσή του, ο κ. Έρογλου αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τότε η τ/κ πλευρά θα ζητήσει να τεθεί χρονοδιάγραμμα.

Σε δύο χρόνια θα καταστεί εμφανές κατά πόσο μια συμφωνία είναι εφικτή ή όχι, προσθέτει.

Αναφέρεται τέλος σε «ακραίες απαιτήσεις» της ε/κ πλευράς σε περιουσιακό, εδαφικό, διακυβέρνηση, ΕΕ και ασφάλεια και εγγυήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE