Έρογλου: Διορία για λύση του Κυπριακού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Έρογλου: Διορία για λύση του Κυπριακού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Αποφασισμένος να υπάρξει κατάληξη στο Κυπριακό τα επόμενα δύο χρόνια, δηλώνει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, λέγοντας παράλληλα πως αυτός είναι και ο λόγος που είναι υποψήφιος στις επερχόμενες «προεδρικές εκλογές» στο ψευδοκράτος.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δήλωσή του, ο κ. Έρογλου αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τότε η τ/κ πλευρά θα ζητήσει να τεθεί χρονοδιάγραμμα.

Σε δύο χρόνια θα καταστεί εμφανές κατά πόσο μια συμφωνία είναι εφικτή ή όχι, προσθέτει.

Αναφέρεται τέλος σε «ακραίες απαιτήσεις» της ε/κ πλευράς σε περιουσιακό, εδαφικό, διακυβέρνηση, ΕΕ και ασφάλεια και εγγυήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE