Πρόδρομος για Φινκ

Πρόδρομος για Φινκ

Όταν προέκυψε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έκριναν ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του ότι ο Φινκ ήταν ο καταλληλότερος για να διαδεχτεί τον Γώργο Δώνη και θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους, προσδοκώντας ότι θα έρθουν και φέτος επιτυχίες.

Έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις οι διοικούντες το ΑΠΟΕΛ από την ομάδα και περιμένουν καλύτερη εικόνα. Πιστεύουν ότι ο Τόρστεν Φίνκ μπορεί με το υλικό που έχει να παρουσιάσει καλύτερο ΑΠΟΕΛ και περιμένουν να δουν βελτίωση στο γήπεδο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE