ΚΥΠΡΟΣ: Ύποπτοι για τα e-mail που έθεσαν σε συναγερμό την Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Ύποπτοι για τα e-mail που έθεσαν σε συναγερμό την Αστυνομία

Κατάθεση από δύο πρόσωπα, έλαβαν οι Αρχές σε σχέση με το email φάρσα που έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία σε τρεις επαρχίες.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline από αρμόδια πηγή, η Αστυνομία προχώρησε στη λήψη καταθέσεων από δύο πρόσωπα, χωρίς ωστόσο όπως μας λέχθηκε, να προκύψει κάτι εναντίον τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Αρχές, τέθηκαν σε συναγερμό την Κυριακή (31/3) όταν λήφθηκε ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο  έκανε λόγο για ύπαρξη ύποπτων αντικειμένων στα εμπορικά κέντρα Πάφου και Λεμεσού, αλλά και σε αεροσκάφος που βρισκόταν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αργότερα το βράδυ της Κυριακής, λήφθηκε τηλεφώνημα για βόμβα στο καζίνο της Έγκωμης.

Και στις τέσσερις περιπτώσεις, τελικά δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE