ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στις φλόγες όχημα πολυτελείας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στις φλόγες όχημα πολυτελείας

Πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα πολυτελείας τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 01:59 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα, στην οδό Κωστή Παλαμά, στο Παλαιομέτοχο, στην Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02:30.

Το μηχανοκίνητο όχημα μάρκας BMW 320 βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο πίσω από κατοικίες.

Από την πυρκαγιά το μηχανοκίνητο όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Τρίτη (2/4) σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.