ΑΠΟΠΕΙΡΑ – ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο 37χρονος καταζητούμενος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ – ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο 37χρονος καταζητούμενος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε από «δικαστήριο» των κατεχομένων, στον Σλοβάκο καταζητούμενο από τις κυπριακές Αρχές, για την απόπειρα φόνου κατά του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο  Dydi Rudolf, άλλως Miroslav Balazovjech, καταδικάστηκε σε επτάμηνη φυλάκιση για παράνομη είσοδο στα κατεχόμενα.

Θυμίζουμε ότι ο Σλοβάκος, είχε συλληφθεί στα κατεχόμενα από την ψευδοαστυνομία μετά από πληροφορία που έδωσε ο Ελληνοκύπριος  Γ.Κ., ο οποίος μάλιστα βρέθηκε και στο σπίτι κατά τη διάρκεια της σύλληψης του 37χρονου. 

Ο 37χρονος Σλοβάκος, θυμίζουμε ότι καταζητείτο από την Αστυνομία Κύπρου γιατί φέρεται να εμπλέκεται στην απόπειρα φόνου του Νίκου Ροδοθέου που διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 στις ελεύθερες περιοχές και συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (21/01) στην Κερύνεια από την «ψευδοαστυνομία». 

Ο Rudolf, φέρεται να είναι συνεργός του Ιωσήφ Ιωσήφ, ο οποίος κρατείται -επίσης- στα κατεχόμενα. 

Ο «Σήφης» θυμίζουμε ότι συνελήφθη στην κατεχόμενη Αμμόχωστο στις 9 Ιανουαρίου και το ψευδοδικαστήριο διέταξε στις 17 Ιανουαρίου, την παραμονή του στη φυλακή ενόσω συνεχίζεται η «δικαστική διαδικασία» -με την προϋπόθεση να μην υπερβεί τους δύο μήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE