ΚΥΠΡΟΣ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών

ΚΥΠΡΟΣ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών

Εργασίες από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 1 μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, με κατεύθυνση προς Πάφο, παρά την αερογέφυρα Παραμαλιού σε μήκος 1800 μ. περίπου, θα διεξάγονται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πάφο σε μήκος 1800 μέτρων περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE