Βρέθηκε στο Μένοικο η Τάμτα - Πήρε την ευχή του Πάτερ Σάββα– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βρέθηκε στο Μένοικο η Τάμτα - Πήρε την ευχή του Πάτερ Σάββα– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην εκκλησία του Αγίου Κυπριανού βρέθηκε την Τετάρτη (3/4) η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο πάτερ Σάββας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφία μαζί με την Τάμτα σημειώνοντας: «Με τις ευχές των Αγίων Κυπριανού και Ιουστινης στην εκπρόσωπο της Κύπρου μας Ταμτα για το μεγαλο διαγωνισμό Γιουροβιζιο να τη βοηθήσουν να έχει μια καλη παρουσία και να φέρει τη πρωτιά στη χώρα μας!!!!»

Χαριτολογώντας, αρκετοί είπαν ότι η τραγουδίστρια επισκέφθηκε την εκκλησία για ξεμάτιασμα, λόγω και του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Πάντως, ευχή όλων είναι όπως η φετινή μας εκπρόσωπος στην Eurovision αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να καταφέρει να αποδώσει στο μέγιστο πάνω στην σκηνή του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE