ΛΕΜΕΣΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Στο χειρουργικό τμήμα ο 42χρονος- Στο κελί ο 51χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Στο χειρουργικό τμήμα ο 42χρονος- Στο κελί ο 51χρονος

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης, εξέδωσε την Πέμπτη (4/4) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον του 51χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος φέρεται το βράδυ της Τετάρτης, για ασήμαντη αφορμή να τραυμάτισε 42χρονο από τη Ρουμανία.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι, εξετάζοντας τους ισχυρισμούς του 51χρονου για λογομαχία που εξελίχθηκε σε καυγά, εντοπίστηκαν στο σώμα του κάποια τραύματα, ενώ όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, επισκέφθηκε και ο ίδιος το νοσοκομείο.

Όσον αφορά τον 42χρονο από τη Ρουμανία, όπως μας λέχθηκε, αυτός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα, με την κατάσταση του να κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο 42χρονος μεταφέρθηκε με τραύμα στην κοιλιακή χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μετά από καυγά, σύμφωνα με την καταγγελία του, που είχε με τον 51χρονο σε μηχανουργείο στην περιοχή Αποστόλου Αντρέα στη Λεμεσό, την Τετάρτη (3/4).

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE