ΛΕΜΕΣΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Στο χειρουργικό τμήμα ο 42χρονος- Στο κελί ο 51χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Στο χειρουργικό τμήμα ο 42χρονος- Στο κελί ο 51χρονος

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης, εξέδωσε την Πέμπτη (4/4) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον του 51χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος φέρεται το βράδυ της Τετάρτης, για ασήμαντη αφορμή να τραυμάτισε 42χρονο από τη Ρουμανία.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι, εξετάζοντας τους ισχυρισμούς του 51χρονου για λογομαχία που εξελίχθηκε σε καυγά, εντοπίστηκαν στο σώμα του κάποια τραύματα, ενώ όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, επισκέφθηκε και ο ίδιος το νοσοκομείο.

Όσον αφορά τον 42χρονο από τη Ρουμανία, όπως μας λέχθηκε, αυτός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα, με την κατάσταση του να κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο 42χρονος μεταφέρθηκε με τραύμα στην κοιλιακή χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μετά από καυγά, σύμφωνα με την καταγγελία του, που είχε με τον 51χρονο σε μηχανουργείο στην περιοχή Αποστόλου Αντρέα στη Λεμεσό, την Τετάρτη (3/4).

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.