ΦΟΝΟΣ Τ/Κ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ: Εξελίξεις στην υπόθεση- Συνεχίζουν να καταζητούνται τρεις

ΦΟΝΟΣ Τ/Κ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ: Εξελίξεις στην υπόθεση- Συνεχίζουν να καταζητούνται τρεις

Έναν άνδρα 50 χρόνων συνέλαβε την Πέμπτη 4/4 η λεγόμενη «αστυνομία» στα κατεχόμενα σχετικά με τη στυγερή δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Γκιοκχάν Ναίμ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η σύλληψη έγινε κατόπιν στοιχείων που εντόπισε στην έρευνά της η «αστυνομία», σημειώνοντας ότι υπό κράτηση τελούν έξι άτομα, ένας είχε συλληφθεί αλλά αφέθηκε τελικά ελεύθερος γιατί δεν είχε σχέση με τη δολοφονία που έγινε στις 13 Μαρτίου, ενώ δύο άλλοι άνδρες έχουν σταλεί στις κεντρικές φυλακές για τρεις μήνες.

Τρία ακόμα άτομα αναζητούνται, εκ των οποίων όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα στο ThemaOnline υπάρχει μαρτυρία ότι έχουν διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE