ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγρια δολοφονία στην κατεχόμενη Λευκωσία: «Αδίστακτοί εγκληματίες» πιθανόν να διέφυγαν στις ελεύθερες περιοχές- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγρια δολοφονία στην κατεχόμενη Λευκωσία: «Αδίστακτοί εγκληματίες» πιθανόν να διέφυγαν στις ελεύθερες περιοχές- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ήταν απόγευμα της 13ης Μαρτίου όταν ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας Gökhan Naim έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στη κατεχόμενη Λευκωσία, αφού αδίστακτη εγκληματική ομάδα αλλοδαπών του έστησαν «καρτέρι θανάτου».

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται οι εκτελεστές «γάζωσαν» τον άτυχο επιχειρηματία την ώρα που κατέβαινε από το όχημα του (γύρω στις 18:00) επιστέφοντας από τη δουλειά του και έχοντας μαζί του τις εισπράξεις της επιχείρησης του που βρίσκεται μερικά μέτρα από το οδόφραγμα Λήδρας (γραφείο ανταλλαγής συναλλάγματος).

Δέχθηκε σωρεία πυροβολισμών με αποτέλεσμα να χάσει αρκετό αίμα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή. Οι δράστες όπως σημειώνουν τα δημοσίευμα εγκατέλειψαν τη σκηνή αρπάζοντας την τσάντα που κρατούσε ο επιχειρηματίας και περιείχε 120 χιλιάδες λίρες Αγγλίας, 170 χιλιάδες ευρώ και 800 χιλιάδες τούρκικες λίρες.

 

Τις τελευταίες μέρες η λεγόμενη Αστυνομία στα κατεχόμενα προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις σχετικά με τη διερεύνηση της δολοφονίας ενώ φαίνεται ένας από τους συλληφθέντες να «έδωσε» δύο ονόματα ως τα πρόσωπα που πήραν τα λεφτά και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τους βοήθησε να  διαφύγουν στις ελεύθερες περιοχές.

Πρόκειται για δύο άντρες πακιστανικής καταγωγής, τον ΙMRAN ARSHAN και τον φερόμενο ως εγκέφαλο της εγκληματικής ομάδας  ZAHID MASOOD.

Οι δύο χαρακτηρίζονται από τις λεγόμενες «αρχές» του ψευδοκράτους ως ιδιαίτερα επικίνδυνοι και αδίστακτοι εγκληματίες ενώ απευθύνουν έκκληση στο κοινό για πληροφορίες.

Μετά τη σχετική μαρτυρία συνεργού τους, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι φωτογραφίες τους προωθήθηκαν και στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κρύβονται στις ελεύθερες περιοχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top