ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μας «κράζουν» στα Κατεχόμενα για καταζητούμενο φονιά- Πολιτικά παιχνίδια Οζερσάι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μας «κράζουν» στα Κατεχόμενα για καταζητούμενο φονιά- Πολιτικά παιχνίδια Οζερσάι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκταση στον Τουρκοκυπριακό τύπο πήρε την Πέμπτη (28/3) μια προκλητική δήλωση του λεγόμενου «ΥΠΕΞ» του ψευδοκράτους Κουτρετ Οζερσάι.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Τουρκοκύπριου πολιτικού η «Κυπριακή Δημοκρατία θα πρέπει να σταματήσει να προστατεύει φονιάδες» ενώ μέσω της τοποθέτησής του «παραδίδει» και μαθήματα χειρισμούς τέτοιων υποθέσεων.

Η τοποθέτηση του κύριου Οζερσάι γίνεται αναφορικά με το κύριο ύποτο για τη δολοφονία του καλλιτέχνη Hasan Özgöçmen στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Τρίκωμο, ο οποίος είχε διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές και συνελήφθη στη συνέχεια από την Κυπριακή Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΡΙΚΩΜΟ: Στραγγάλισαν γνωστό δάσκαλο κεραμικής –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κουτρέτ Οζερσάι ασκώντας κριτική στην Κυπριακή Δημοκρατία δηλώνει ότι έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και ο Πακιστανός ύποπτος φονιάς MUHAMMAD SALMAN δεν έχει εκδοθεί στο ψευδοκράτος, ενώ συμπληρώνει πως όπως πληροφορείται ο «καταζητούμενος» φιλοξενείται σε καταυλισμό προσφύγων στη Λάρνακα.

 

Ποια είναι τα πραγματικά δεδομένα

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με πρόσωπο αρμόδιας Αρχής της Κυπριακής Δημοκρατίας, διερευνώντας τις καταγγελίες Οζερσάι αφού δημιουργεί εντυπώσεις, οι οποίες είναι λανθασμένες και αποτελούν μέρος πολιτικών σκοπιμοτήτων και άλλων συμφερόντων.

Όπως μας αναφέρθηκε ο Πακιστανός ύποπτος δεν φιλοξενείται σε καταυλισμό προσφύγων, αλλά κρατείται στην Μενόγεια, αφού είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Για το αν θα εκδοθεί στο ψευδοκράτος, δεν είναι πολιτική απόφαση, αλλά κάτι που θα αποφανθεί το Δικαστήριο» μας τονίστηκε ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις Οζερσάι τις χαρακτήρισε ως ατυχείς συμπληρώνοντας πως η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ζητήσει την έκδοση αρκετών υπόπτων τα τελευταία χρόνια χωρίς από τα κατεχόμενα να έχουν απαντήσει θετικά, καθυστερώντας και βρίσκοντας διάφορες προφάσεις, ενώ σε μερικές περιπτώσεις, οι ύποπτοι έχουν απελαθεί από το ψευδοκράτος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top