ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστός ο αυτ/δρομος Λεμεσού - Λευκωσίας κατά διαστήματα

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστός ο αυτ/δρομος Λεμεσού - Λευκωσίας κατά διαστήματα

Πρωινή ενημέρωση για το οδικό δίκτυο το Σάββατο (06/04).

Λόγω εργασιών της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, από τις 6π.μ. μέχρι και τις 11π.μ. το Σάββατο (06/04), θα γίνει αφαίρεση πλέγματος ασφαλείας στην περιοχή βόρεια του Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού Βασιλικού στο Μαρί, στο σημείο της διασταύρωσης της εναέριας γραμμής μεταφοράς «Αλάμπρα-Βασιλικός» με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνονται ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας, του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, διάρκειας μέχρι 5 λεπτών η κάθε μία και στις δύο κατευθύνσεις.  
 

Στις υπόλοιπες κύριες οδικές αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν καταγράφεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ασφαλής οδήγηση απαιτεί πάντοτε την απόλυτη προσοχή και ασφάλεια μας και τη συμμόρφωσή μας με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE