ΚΥΠΡΟΣ: Χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε 41χρονο - 'Φορτωμένος' βιομηχανοποιημένο καπνό

ΚΥΠΡΟΣ: Χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε 41χρονο - 'Φορτωμένος' βιομηχανοποιημένο καπνό

Πρόστιμο ύψους 3,200 ευρώ επιβλήθηκε το Σάββατο (06/04) σε 41χρονο, μετά τον εντοπισμό από μέλη της Αστυνομίας αδασμολόγητων προϊόντων στην κατοχή του.

Ο 41χρονος ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τις 1.00 το μεσημέρι το Σάββατο (06/04), ενώ οδηγούσε μοτοποδήλατο σε δρόμο στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του συνολικά 180 συσκευασίες βιομηχανοποιημένου καπνού, συνολικού βάρους εννέα κιλών, για τις οποίες όπως διαπιστώθηκε δεν καταβλήθηκαν οι νενομισμένοι δασμοί.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του οποίου προχώρησαν στην κατάσχεση της αδασμολόγητης ποσότητας καπνού και εξέδωσαν στον 41χρονο εξώδικο πρόστιμο 3,200 ευρώ, το οποίο ο ίδιος κατέβαλε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Δημοσκόπηση «Καθημερινής»: Οκτώ μήνες πριν την κάλπη - Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε σήμερα εκλογές
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Οι κατασκευαστές προειδοποιούν: Μην το κάνετε αυτό στο πλυντήριο ρούχων σας αμέσως μετά τη χρήση του

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE