Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Ο 41χρονος ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τις 1.00 το μεσημέρι το Σάββατο (06/04), ενώ οδηγούσε μοτοποδήλατο σε δρόμο στην επαρχία Λάρνακας.
Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του συνολικά 180 συσκευασίες βιομηχανοποιημένου καπνού, συνολικού βάρους εννέα κιλών, για τις οποίες όπως διαπιστώθηκε δεν καταβλήθηκαν οι νενομισμένοι δασμοί.
Ο 41χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του οποίου προχώρησαν στην κατάσχεση της αδασμολόγητης ποσότητας καπνού και εξέδωσαν στον 41χρονο εξώδικο πρόστιμο 3,200 ευρώ, το οποίο ο ίδιος κατέβαλε στη συνέχεια.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις