ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί άφησαν τις υποθέσεις και έπιασαν σακούλες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί άφησαν τις υποθέσεις και έπιασαν σακούλες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άφησαν για λίγο τις υποθέσεις, άρπαξαν τις σακούλες και βγήκαν έξω να καθαρίσουν την Κύπρο, μέλη της Αστυνομίας Κύπρου.

Μέλη της Αστυνομίας, συμμετείχαν οργανωμένα στην Παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας Let’s do it “Καθαρί-ΖΩ την Κύπρο”, όπως αναφέρει σε tweet την Κυριακή (8/4) η Αστυνομία Κύπρου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αστυνομικοί εκτός καθήκοντος, φόρεσαν γάντια, έπιασαν σακούλες και βοήθησαν έτσι με τον τρόπο τους να σταλεί το μήνυμα για μια Κύπρο καθαρή από σκουπίδια.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE