ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί άφησαν τις υποθέσεις και έπιασαν σακούλες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Αστυνομικοί άφησαν τις υποθέσεις και έπιασαν σακούλες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άφησαν για λίγο τις υποθέσεις, άρπαξαν τις σακούλες και βγήκαν έξω να καθαρίσουν την Κύπρο, μέλη της Αστυνομίας Κύπρου.

Μέλη της Αστυνομίας, συμμετείχαν οργανωμένα στην Παγκύπρια εκστρατεία καθαριότητας Let’s do it “Καθαρί-ΖΩ την Κύπρο”, όπως αναφέρει σε tweet την Κυριακή (8/4) η Αστυνομία Κύπρου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αστυνομικοί εκτός καθήκοντος, φόρεσαν γάντια, έπιασαν σακούλες και βοήθησαν έτσι με τον τρόπο τους να σταλεί το μήνυμα για μια Κύπρο καθαρή από σκουπίδια.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE