ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Παπαδάκης: «Ο κόσμος μπούχτισε με πολιτικούς που λένε άλλα και εννοούν άλλα» - VIDEO

Δ. Παπαδάκης: «Ο κόσμος μπούχτισε με πολιτικούς που λένε άλλα και εννοούν άλλα» - VIDEO

Με «καθαρές κουβέντες» μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ThemaOnline, o Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, Δημήτρης Παπαδάκης, που επαναδιεκδικεί το αξίωμά του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο κύριος Παπαδάκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ανέφερε πως ο «ο κόσμος μπούχτισε με πολιτικούς που λένε άλλα και εννοούν άλλα».

«Παρακολουθούμε καθημερινά το τί γίνεται. Οι πολίτες νιώθουν ότι δεν υπάρχει ισοπολιτεία και δικαιολογημένα είναι αγανακτισμένοι και οι πολιτικοί οφείλουν να είναι ένα με τον λαό και όχι να λεν είμαι κοντά στον λαό. Αυτό εγώ ποτέ δεν το δέχτηκα. Εάν ο πολιτικός δεν είναι λαός τότε έχει μια απόσταση από τον κόσμο και νομίζω ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κόσμου στο τέλος της ημέρας», είπε ο Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ.

Σχολιάζοντας την αισθητή αποχή που παρατηρείται στις Ευρωεκλογές, ο κύριος Παπαδάκης είπε πως αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως ο κόσμος δεν γνωρίζει τι κάνουν οι Ευρωβουλευτές. «Δεν γνωρίζουν ότι το 80% των νομοθετημάτων προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι κανονισμοί, οι οδηγίες, όλα αυτά. Αυτό ελλείψει πληροφόρησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια πληροφόρηση, η οποία δεν προσφέρεται στον κυπριακό λαό, καθώς όπως είπε ο κύριος Παπαδάκης «η Κύπρος είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει εκπομπή ειδικά για τα ευρωπαϊκά θέματα», κάτι για το οποίο, όπως ο ίδιος αναφέρει, φέρει τεράστια ευθύνη το κρατικό κανάλι του νησιού μας.  

Ο κύριος Παπαδάκης, μίλησε για το έργο του στην Ευρώπη την τελευταία πενταετία, τους λόγους που επιδιώκει την επανεκλογή του στο αξίωμα του Ευρωβουλευτή, όπως επίσης και για τους στόχους του όταν η θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο τελειώσει.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που έλαβε χώραν στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο στούντιο του farosonair, επίσημου συνεργάτη της ιστοσελίδας μας:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top