ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαριά ΗΤΤΑ για τη Σταντάρ Λιέγης του Λαΐφη

Βαριά ΗΤΤΑ για τη Σταντάρ Λιέγης του Λαΐφη

Η Κλαμπ Μπριζ ήταν εξαιρετική σε άλλο ένα ντέρμπι, «διέλυσε» τη Σταντάρ Λιέγης με 4-0 και συνεχίζει στο «κυνήγι» της Γκενκ για τον τίτλο στο Βέλγιο.

Οι πρωταθλητές βρίσκονται στους 37 πόντους, την ώρα που η πρωτοπόρος έχει 38, με τους Βαλόνους να μένουν στους 34 και από την τρίτη αγωνιστική των playoffs να χάνουν έδαφος. Τα εγχώρια Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο ακόμη και για «εξευτελισμό» της Σταντάρ, με το σύνολο του Ιβάν Λέκο να κυριαρχεί, μετά και το 3-2 στις Βρυξέλλες με την Άντερλεχτ.

Όλα κρίθηκαν, επί της ουσίας, στο πρώτο ημίχρονο, όταν και η Μπριζ προηγήθηκε με 3-0 και «καθάρισε» το ματς. Στο 22ο λεπτό, ένα ολέθριο λάθος του Βανσχέουντεν, που γλίστρησε μπροστά στο τέρμα του, έφερε το αυτογκόλ για το 1-0 των γηπεδούχων. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σχρέιβερς τελείωσε όμορφα την ασίστ του Βανάκεν για το 2-0 της Μπριζ, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ένα γκολ του Ντένις στο 39′.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε, κάπως έτσο, μια τυπική διαδικασία. Η Σταντάρ ποτέ δεν απείλησε, ενώ είδε και τον Ουέσλεϊ να σκοράρει στο 80′ με «κεραυνό», χωρίς να μπορεί ο Οτσόα να αντιδράσει.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top