ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπροστά στην σύζυγο του μάζευαν τα τεκμήρια πορνογραφικού υλικού - Κάτω των 13 ετών τα θύματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπροστά στην σύζυγο του μάζευαν τα τεκμήρια πορνογραφικού υλικού  - Κάτω των 13 ετών τα θύματα

Ενώπιον της συζύγου του 35χρονου συλληφθέντα πραγματοποιήθηκε η έρευνα στην οικία τους την Κυριακή (07/04), ενώ ακολούθως ανακρίθηκαν γραπτώς αρνούμενοι οποιαδήποτε ανάμειξη με τα αδικήματα παιδικής πορνογραφίας.  

Της Γεωργίας Παππούτα 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στον φορητό υπολογιστή του 35χρονου εντοπίστηκαν πέραν των 300 αρχείων, τα οποία αφορούν παιδιά κάτω των 13 ετών και ο ίδιος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία του το απόγευμα της Τρίτης (09/04). Ο 35χρονος άσκησε το δικαίωμα της σιωπής έπειτα από συμβουλή του δικηγόρου του.  

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά τα αδικήματα που αφορούν κατοχή παιδικής πορνογραφίας, απόκτηση πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία, διανομή και παροχή πληροφοριών για παιδική πορνογραφία που φαίνεται να διαπράχθηκαν μεταξύ του Ιανουάριου και του Απριλίου (2019).  

Υπενθυμίζουμε ότι στην οικία του 35χρονου κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένας σκληρός δίσκος. 

Ο 35χρονος την Τετάρτη (10/04) παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εγκρίθηκε το αίτημα τετραήμερης προσωποκράτησης του.  

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση, ενώ αναμένεται να ερευνηθεί και ο χώρος εργασίας του 35χρονου, αφού χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό υπολογιστή αποκλειστικά ο ίδιος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top