ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσπασαν την πόρτα σπιτιού για να συλλάβουν 25χρονο – Σταμάτησε στο «Αστυνομία»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσπασαν την πόρτα σπιτιού για να συλλάβουν 25χρονο – Σταμάτησε στο «Αστυνομία»

Μέλη της ΥΚΑΝ για να εισέλθουν σε οικία στα Λατσιά, αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα εισόδου, αφού ο 25χρονος που βρισκόταν εντός αυτής, την έκλεισε με σκοπό να τους εμποδίσει.

Της Γεωργίας Παππούτα

Πρόκειται για την υπόθεση των 2,4 κιλών ναρκωτικών που εντοπίστηκαν σε οικία στα Λατσιά και στην κατοχή δύο 25χρονων.

Θυμίζουμε ότι μέλη της ΥΚΑΝ, στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρήσεων και μετά από πληροφορία, έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση οικία στα Λατσιά. Γύρω στις 9.45 το βράδυ της Τρίτης (9/4), εξήλθε από την οικία 25χρονος, ο οποίος ενώ επιβιβαζόταν σε μοτοσικλέτα, ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ. Ο 25χρονος θεάθηκε να ρίχνει μία τσάντα στο έδαφος, ενώ ταυτόχρονα, δεύτερος 25χρονος έκλεισε την πόρτα της οικίας για να εμποδίσει τα μέλη της Αστυνομίας από του να εισέλθουν. 

Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι τα μέλη της ΥΚΑΝ αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα εισόδου της οικίας για να εισέλθουν σε αυτή. Ο νεαρός που βρισκόταν εντός της οικίας, προσπάθησε να πηδήξει από περίφραξη, ωστόσο όταν τα μέλη της ΥΚΑΝ φώναξαν «αστυνομία», αυτός έμεινε στο μέρος.

Στην κατοχή των δύο νεαρών αλλά και στην οικία εντοπίστηκαν συνολικά 2 κιλά και 479 γραμμάρια κάνναβης.

Οι δύο νεαροί, οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (10/4) ενώπιον δικαστηρίου για έγκριση διατάγματος για 8ημερη προσωποκράτησή τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top